VLEZENBEEK: – Het schoolfeest van de Ave-Mariabasisschool gaat door op zaterdag 3 juni 2023. We kozen ervoor om opnieuw een Vlaamse kermis te organiseren.

De Vlaamse kermis met een 25-tal kraampjes zal deze editie doorgaan op de lagere school. Om daar iedereen vlot en gespreid te ontvangen, zullen wij opnieuw werken met een onlinereservatiesysteem. De Vlaamse kermis is namelijk open van 10u – 11u30 / 12u – 13u30 / 16u – 17u30 / 18u – 19u30. Jullie kunnen jullie ticket reserveren voor één van deze tijdsloten via onze website: https://info539299.wixsite.com/ambvlaamsekermis . Als we ons maximumaantal per tijdsslot nog niet overschreden hebben, zal het ook mogelijk zijn om ter plekke nog een toegangsticket aan te kopen. Maar wil je zeker zijn van een plaatsje is vooraf reserveren dus de boodschap.
De toegang voor volwassenen is gratis en kinderen betalen 5 euro voor een onbeperkt aantal spelletjes gedurende hun tijdslot. Op het einde van hun tijdslot kunnen de kinderen hun ticket inruilen voor een ijsje of een zakje popcorn.
Aan onze website is er een betaalterminal gekoppeld zodat jullie onmiddellijk online de toegangskaarten van jullie kind(eren) kunnen betalen. Nadien krijgen jullie een online ticket in jullie mailbox en dit brengen jullie de dag zelf mee.
Uiteraard voorzien wij ook doorlopend (vanaf 10u) eet- en drankstanden op de speelplaats van de kleuterschool. Hier is een vrije toegang en zal er ook voortdurend gratis randanimatie georganiseerd worden. Jullie mogen jullie verwachten aan o.a. een schmink- en tattoostand, stand voor gekke kapsels, tekenwedstrijd en een free podium.
Om 14 uur zijn er dansoptredens gepland van elke kleuterklas. Dit gaat door op de speelplaats van de kleuterschool.

%d