SINT-PIETERS-LEEUW: – De afgelopen dagen ontdekten de technische diensten van de gemeente een probleem met de verwarmingsinstallatie van landhuis de Viron.
De aannemer en installateur van de technieken werd snel opgetrommeld om de herstelling uit te voeren en sinds maandagavond 19 december 2022 is het probleem opgelost.

Olivier Huygens, Schepen van Gebouwen: “Aandachtige bezoekers van het Landhuis de Viron hebben het misschien opgemerkt dat er de afgelopen dagen een elektrisch verwarmingstoestel aan de balie stond. Dit was een tijdelijke oplossing omdat er een probleem was met de technieken.
We hebben gekozen voor een systeem waarbij wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke graad van comfort en energiezuinigheid. Blijkbaar waren bepaalde luchtkringen verkeerd aangesloten. Dit kwam pas naar boven nu het buiten extra koud is.
Het gebouw is sinds mei 2022 in dienst. De definitieve oplevering is voorzien begin 2023.”

%d bloggers liken dit: