SINT-LAUREINS-BERCHEM: – Steve Van Nechel en Ilse Leyssens organiseerden vandaag samen met heel wat vrijwilligers: “SOEP’er CAS 4.0” tvv Kiekafobie.

Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar Kiekafobie (www.kiekafobee.be). Met het project Noctiluca realiseert Kiekafobee vakantie voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Steve Van Nechel: ” We hadden 941 liter tomatensoep gemaakt. Dat was iets meer dan de bestellingen maar deze namiddag waren ook deze porties verkocht. Vandaag is voor ons echt een ‘kiekebisj’ dag. Het haar op mijn armen heeft al enkele keren rechtgestaan zoveel volk, veel meer dan vorig jaar. De mensen kwamen hun bestelde soep halen en bleven met familie en vrienden bij een drankje en hapje nog wat gezellig keuvelen en genieten van het warme weer. Dat doet deugd dat zovelen ons steunen en langs gekomen zijn. Wij doen het voor Cas en het goede doel dit jaar Kiekafobie.

Heel veel gezinnen namen ‘s avonds ook nog deel aan de fakkeltocht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: