SINT-LAUREINS-BERCHEM: – Steve Van Nechel en Ilse Leyssens organiseren op zaterdag 29 oktober 2022 samen met heel wat vrijwilligers: “SOEP’er CAS 4.0” tvv Kiekafobie.

Steve en Ilse: “Elk jaar verkopen we soep en de opbrengst dragen we op aan een goed doel. Dit jaar gaat het geld naar Kiekafobie (www.kiekafobee.be). Met het project Noctiluca realiseert Kiekafobee vakantie voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.
Naar jaarlijkse gewoonte maken wij met heel veel liefde de allerlekkerste soep klaar. Dit jaar wordt het tomatensoep. Op 29 oktober kan je dan vanaf 15 uur de soep afhalen in de loods van Hof te Berchemveld, Brabantsebaan 375A.

Er zullen drankjes, een eetstand en kinderanimatie zijn en je kan tussen 18u30 en 20 uur deelnemen aan een fakkeltocht.”

Bestel nu je tomatensoep 1 liter (bestellen kan tot 26/10) = 6 euro online – klik hier,  via soepercas@telenet.be of 0478 42 71 06.

%d bloggers liken dit: