SINT-PIETERS-LEEUW: – Op dinsdag 18 oktober 2022 om 20 uur organiseert PixLeeuw fotoclub een lezing ‘Nieuwe Aarde – een Landschap in Wording’ door Jeroen Van Nieuwenhove.

Tijdens deze lezing vertelt Jeroen over zijn ervaringen bij de actieve vulkaan Fagradalsfjall en over hoe hij dit unieke schouwspel vastlegde met camera en drone. Natuurlijk laat hij u ook uitgebreid mee genieten van de prachtige beelden die hij daar maakte.
Jeroen Van Nieuwenhove is afkomstig uit Asse en bouwde zes jaar geleden een nieuw leven op in IJsland. Als natuurfotograaf legt hij de extreme contrasten vast die in de ongerepte IJslandse natuur te vinden zijn.

Plaats lezing: Jeugdcentrum Laekelinde, Lotstraat 6 (1 ste verdiep)
Prijs: 10 euro (incl. drankje tijdens de pauze)
Inschrijving: Reserveer je plaats door te mailen naar pixleeuw@gmail.com

%d bloggers liken dit: