ZUUN: – De Riverboots Country Club organiseerde vandaag hun “3de Sunday Countryday”.

Ondanks de hitte dansten de Riverboots en sympathisanten onophoudelijk op de muziek van Tim Nash en Silver. De houten dansvloer was steeds druk bezet. Johnny, Brigitte en de organisatie schonken 200 liter water gratis aan de aanwezigen. De Dixie werd verzorgd door de BMF. Deze Amerikaanse country traditie is uniek. De bevelhebber nodigde het bestuur uit om in het midden van de kring plaats te nemen . De bevelhebber,de marshal en de gouverneur losten geweerschoten en alle countrydansers kregen een glaasje wisky als dankbaarheid voor hun trouw en hun aanwezigheid. De perfecte organisatie,de mooie decoratie, de talrijke vrijwilligers zorgden voor een aangename sfeer en spetterend feest.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: