SINT-PIETERS-LEEUW: – Om extra medewerkers voor zijn kinderopvanginitiatieven in de Zennevallei aan te trekken, organiseert 3Wplus op woensdag 10 augustus 2022 een jobdag in Sint-Pieters-Leeuw. Nieuw is dat gekozen wordt voor het systeem van ‘open hiring’ waarbij kandidaten de dag zelf hun contract kunnen ondertekenen.

Het team Kinderopvang van 3Wplus, dat instaat voor de binnenschoolse opvang voor alle gemeentescholen van Sint-Pieters-Leeuw kan nog extra begeleiders en coördinatoren gebruiken. Om die medewerkers te vinden, organiseert 3Wplus op woensdag 10 augustus van 14 tot 19 uur een jobdag in jeugdcentrum Laekelinde in Sint-Pieters-Leeuw.
We kiezen daarbij voor het eerst voor het principe van open hiring’, zegt Nele Macharis, teamleider Kinderopvang bij 3Wplus. ‘Dat betekent dat we met de kandidaten in gesprek gaan en ze de dag zelf een contract kunnen ondertekenen als blijkt dat ze gemotiveerd zijn om voor ons en met kinderen te werken. Belangrijke voorwaarde is wel dat ze achteraf een uittreksel uit het strafregister model 2 kunnen voorleggen. Dat is nodig voor specifieke activiteiten met contacten met kinderen en jongeren.’

Praktisch: De jobdag vindt plaats op woensdag 10 augustus 2022 van 14 tot 19 uur in jeugdcentrum Laekelinde (Lotstraat 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Inschrijven is niet nodig. Meer info: kinderopvang@3wplus.be

%d bloggers liken dit: