VLEZENBEEK: – Vandaag was er op het Gemeenteplein in Vlezenbeek opnieuw aandacht voor de Korte Keten: de rechtstreekse verkoop van producent aan consument. Van de gelegenheid maakte de gemeente gebruik om hun nieuw toeristisch plan met Korte Keten-verkooppunten voor te stellen.

Onder de noemer “Lekker lokaal” stonden de lokale producten in de schijnwerpers tijdens een gezellige streekproductenmarkt. Iedereen kon er genieten van lokale bieren en frisdranken, een streepje muziek en het heerlijke aanbod van de standhouders. De muziekvereniging De Ware Eendracht zorgde voor de nodige muzikale sfeer.
Bij deze gelegenheid was ook de toeristische dienst paraat met een handig toeristisch plan waar je alle info over bezienswaardigheden, logies èn thuisverkopers kan vinden.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: