SINT-PIETERS-LEEUW: – Vzw (T)rots is een Leeuwse vereniging met als doel om activiteiten te organiseren voor iedereen en om rekening te houden met iedereen zijn speciale noden in de Zennevallei. Ze zijn trots op al hun leden en willen een rots zijn waar iedereen zichzelf kan zijn.

Waarom?
Wij, (T)rots vzw, geloven sterk dat iedereen het recht heeft om te genieten & zich te amuseren. Iedereen heeft dromen. Jammer genoeg staan er tussen droom en daad vaak praktische bezwaren in de weg. Ons doel is om deze bezwaren weg te nemen. Wij willen iedereen een kans bieden om zich samen te amuseren zonder enige vorm van discriminatie – iedereen is welkom.
Wat?
We willen ons doel bereiken door een divers arsenaal aan activiteiten aan te bieden. Door middel van deze activiteiten willen wij dat iedereen zich amuseert & zijn grenzen verlegt – wij laten ons niets in de weg leggen door een beperking.
Waar & wanneer?
Onze activiteiten vinden plaats op regelmatige basis (je kan op Facebook via “vzw (T)rots” onze activiteitenkalender raadplegen). De locaties kan je hier ook terugvinden. Hoewel we de Zennevallei als uitvalsbasis gebruiken, durven we zeker ook eens wat verder te gaan!
Wie?
(T)rots vzw is een enthousiaste groep van vrijwilligers. We worden gedreven door een passie om anderen, ongeacht hun speciale noden, een goede tijd te bezorgen. Onze vrijwilligers beschikken over een ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking. Er is altijd begeleiding met medische opleiding aanwezig.

Meer info: vzwtrots@gmail.com

%d bloggers liken dit: