REGIO: – Een zelfverklaard “vrijheidskonvooi”, met voornamelijk Franse mobilhomes en wagens, wil in de hoofdstad manifesteren tegen de coronamaatregelen, al is het protest ook breder tegen het Europese politieke beleid. 

De Politie werpt filterblokkades op om het zelfverklaard “vrijheidskonvooi” uit centrum van Brussel te houden. De Demonstranten  hebben geen toestemming om in het centrum van Brussel te betogen. Ze zullen worden afgeleid naar parking C van Brussels Expo.

Er zijn in onze regio filterblokkade op de Bergensesteenweg (N6) in Anderlecht en op de Industrielaan, Ninoofsesteenweg Dilbeek en Alsembergesesteenweg Linkebeek.
De politiecontroles veroorzaken een drukke ochtendspits met heel wat vertragingen rond Brussel.

Update 10u30: – De Lijn: bussen 153-154-155-810 beide richtingen
Door een filterblokkade van de politie zijn de haltes Anderlecht Coovi, Drogenbos Pathé en Drogenbos Dorent afgeschaft.

%d bloggers liken dit: