VLEZENBEEK: –  Bestuur Davidsfonds Vlezenbeek: “Beste filmliefhebbers, De filmvoorstellingen van ‘Donderslag in Kasteel Nederloo’ gaan wel door op 14 – 15 – 16 januari 2022! Wij hebben van de Dienst Maatschappelijke Veiligheid van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw de toelating gekregen om deze activiteiten coronasafe te organiseren.”

Dit wil zeggen dat iedereen die tickets heeft voor één van de drie voorstellingen welkom is, mits naleving van volgende coronaregels:
– mondmasker dragen, ook tijdens de voorstelling;
– voldoende afstand houden bij het binnenkomen van de zaal;
– in het bezit zijn van uw identiteitskaart en een geldig covid safe ticket.
Wat hebben wij te bieden?
– Een filmvoorstelling die jullie zal onderdompelen in een verhaal vol actie, humor en romantiek. Acteurs die jullie meenemen in het decor van ons mooie Pajottenland met zijn kastelen en zijn prachtige groene landschappen. Kortom, een film die jullie zal doen vergeten hoe moeilijk velen van ons het hebben en die een lichtpuntje is in deze ongewone tijden.

– Wij garanderen jullie een voorstelling in een goed geventileerde zaal, waar een CO²-meter door experten nauwlettend wordt gevolgd en het risico op besmetting praktisch onbestaande is.
Mochten er onverwachts toch nog nieuwe maatregelen komen, dan houden wij jullie op de hoogte.

%d bloggers liken dit: