ZENNEVALLEI: – Het vaccinatiecentrum Zennevallei wil de capaciteit vanaf maandag 3 januari 2022 nog verder opkrikken. Daarom doet ze een oproep naar bijkomende medische vrijwilligers, die gedurende 8 weken nog een tandje willen bijsteken.

Voor de periode januari t.e.m. februari 2022 zoekt het vaccinatiecentrum Zennevallei extra medewerkers voor de voorbereiding en toediening van de vaccins. Dit zowel voor de boostercampagne van de volwassenen als voor de aparte lijn waar de kinderen van 5 t.e.m. 11 jaar een vaccin zullen krijgen op een kindvriendelijke manier.

Het vaccinatiecentrum zoekt daarvoor:
– Verpleegkundigen
– Artsen en pediaters
– Vroedvrouwen met een diploma van voor 1 oktober 2018
– Apothekers (enkel voor de bereiding van het vaccin)

Wat moet je nog weten?
– Het vaccinatiecentrum zoekt zeker naar verpleegkundigen die ervaring hebben met het vaccineren van kinderen.
– Verschillende statuten zijn mogelijk: vrijwilligers, in loondienst en zelfstandigen.

Om je aan te melden heb je je diploma, visumnummer en een kopie van je identiteitskaart nodig. Je kan je aanmelden via hr@elzzennevallei.be.

Na februari stopt de vaccinatie niet maar deze tijdelijke versnelling vereist extra werkkrachten voor deze periode. Ben je bereid om enkele shiften mee te draaien in januari en februari 2022, dan ben je van harte welkom. Samen willen we zo extra versnellen in de strijd tegen de Omikron-variant.

2 comments

  1. Geachte,

    Ik ben werkzaam als arbeidsarts voor de federale overheid (EMPREVA) en heb in de maanden mei en juni de penitentiaire bewakingsassistenten gevaccineerd in verschillende gevangenissen in Vlaanderen en Wallonië (uitsluitend Pfizer-vaccin).
    Ik kan eventueel meewerken (als vrijwilliger) in het vaccinatiecentrum Zennevallei als daar nood aan is. Mijn voorkeur gaat uit naar het klaarmaken van de vaccins en minder naar vaccineren of toezicht. Het is me niet duidelijk wanneer er nood is aan medewerkers; altijd bereikbaar via 0491161654.

    Met vriendelijke groet

    Walter Lippens

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: