2021-12-14-stad-Halle-kerstHALLE: – De Verenigde Handelaars van Halle laten weten dat de klanten vanaf vandaag, 15 december, tot en met 31 december gratis kunnen parkeren in de stad.
Opgelet: in de blauwe zone blijft de parkeerschijf verplicht en ook op de de shop’n go-plaatsen blijft de parkeerduur beperkt tot een half uur adhv de parkeerschijf.

Verenigde Handelaars Halle: “De drukste periode van het jaar staat voor de deur en we hopen met z’n allen dat het een knaller wordt ondanks de aanslepende coronatoestand. We willen de klanten in de beste omstandigheden ontvangen, wetende dat flaneren en slenteren er met corona minder zal inzitten dan andere jaren. Onze klanten zullen wellicht gericht de boodschappen doen die ze willen doen en Halle leent zich hier uitstekend voor. Daarom is het superbelangrijk dat de stad beslist heeft om gratis parking toe te staan van 15 december tot 31 december!
Het was een bewogen jaar voor ons allemaal en het parkeerbeleid heeft daar bovenop voor heel wat discussie gezorgd. Maar de stad heeft naar onze bezorgdheden geluisterd en alvast deze eerste maatregel goedgekeurd. Volgend jaar zal het parkeerbeleid worden aangepast en ook hierin zijn het centrummanagement en VHH gesprekspartner!
Wij zijn het stadsbestuur dankbaar om dit signaal alvast te willen geven in de voor ons allemaal belangrijkste periode van het jaar.

%d bloggers liken dit: