SINT-PIETERS-LEEUW: – De kerstdagen loeren om de hoek! Wil je jezelf alvast warm lopen? Doe dan volgend weekend mee met de kerstcorrida of de kerstwandeling die je langs het prachtige winterse landschap van onze gemeente brengt.

Zaterdag 18 december 2021: Kerstcorrida
Schud je benen los tijdens de Leeuwse kerstcorrida. Het parcours brengt je doorheen het  Colomapark. Vzw Renkoekoek organiseert samen met de gemeentelijke sportdienst weer een leuke loopwedstrijd ten voordele van een goed doel! Enkel op vertoon van het Covid Safe Ticket (verplicht!) krijg je toegang tot de evenementenzone waar je de kerstcorrida kan beleven als sporter of toeschouwer.
Programma:
19u30 Open kerstcorrida
20u30 Teamcorrida
Info en inschrijvingen: www.renkoekoek.com

Zondag 19 december 2021: Kerstwandeling
Ook dit jaar organiseert het gemeentebestuur ism wandelclub Sint-Pieters-Leeuw een kerstwandeling. Kom samen met vrienden en familie heerlijk genieten van het Leeuwse winterlandschap. De gezinswandelingen zijn toegankelijk met kinderwagens!
Start vanaf 10 uur.
Einde om 18 uur.
Inschrijven en vertrek? Aan de kunstacademie (Rink 2 te Sint-Pieters-Leeuw).
Deelname is gratis!

%d bloggers liken dit: