SINT-PIETERS-LEEUW: – Door de coronapandemie werken de loketten van het gemeentehuis reeds sinds eind juli 2020 enkel op afspraak. Nu is er terug een vrij inloopmoment op woensdagnamiddag van 13 tot 15 uur.
Tegen 31 maart 2022 wil de gemeente ook een implementatie van een klantenbegeleidingssysteem, een online systeem voor werken op afspraak. Dit werd op de gemeenteraad van eind oktober goedgekeurd.

Jan Desmeth, burgemeester: “Tegen het einde van het eerste semester van 2022 willen we dat de burgers buiten telefonisch ook online een afspraak kunnen maken met de dienst Burgerzaken en de Technische dienst. We willen zoveel mogelijk op afspraak blijven werken. De mensen moeten dan niet wachten, minder tijd verliezen, en kunnen vlotter geholpen worden.”

Olivier Huygens, Schepen van ICT: “Het voordeel van het toekomstige systeem is ook dat als je een afspraak voor de week erop maakt, je de dag ervoor een herinneringsmail of sms kan ontvangen. Als je dan naar het gemeentehuis komt kan je met behulp van je ID-kaart of een QR code aan een zuil een ticket ontvangen met het nummer van het loket waar men je dan meteen verder helpt.”

Openingsuren loketten
ma: op afspraak en op afspraak
di: op afspraak
wo: op afspraak en vrij toegankelijk
do: op afspraak
vr: op afspraak
Telefoonnummer: 02 371 22 11
e-Loket van Sint-Pieters-Leeuw: www.sint-pieters-leeuw.be/e-loket
%d bloggers liken dit: