VLEZENBEEK: – De ontstaansgeschiedenis van Kasteel en Park Groenenberg herleeft deze herfstvakantie in een unieke belevingswandeling “Lampur”.
Licht, techniek, speciale effecten, muziek en theater worden gecombineerd in een totaalspektakel, in harmonie en met respect voor de natuur in het park.

Tot 8 oktober 2021 zijn er speciale tickets voor inwoners van Sint-Pieters-Leeuw beschikbaar aan halve prijs.

Het verhaal laat zich inspireren op de fictieve Dane Lampúr die enkele historische figuren uit het Pajottenland ontmoet. Wat deze ontmoetingen betekenen voor het park en het kasteel kan je ontdekken vanaf 23 oktober tot en met 7 november 2021, waarmee Lampúr de herfstvakantie extra kleur geeft.

50% korting voor inwoners Sint-Pieters-Leeuw
Dankzij het bestuur van Leeuw kunnen alle gedomicilieerde inwoners gebruik maken van 50% korting wanneer je voor 8 oktober bestelt.
Gebruik volgende code als inwoner van Sint-Pieters-Leeuw bij het bestellen: !rupmal_1600
Let op, deze korting is enkel beperkt geldig op volgende dagen:
Zaterdag 23 oktober (première)
Vrijdag 29 oktober
Dinsdag 2 november
Woensdag 3 november
Donderdag 4 november
Zondag 7 november
Wacht dus niet te lang en bestel meteen: https://lampur.tickoweb.be

Het Verhaal:
In het Parijs van 1884 ontmoet Dane Lampúr toevallig de Markiezin van Gaasbeek. De kennismaking eindigt abrupt, maar vanaf die dag stelt Dane alles in het werk om het hart van de Markiezin te veroveren.
Het brengt hem vele jaren later in 1899 naar Park Groenenberg, waar de beroemde landschapsarchitect Gallopin een assistent zoekt om zijn ontwerp te realiseren. Dane grijpt deze mogelijkheid vast om met de grootste uitvinding van die tijd, elektriciteit, het park onder stroom te zetten… Met verrassende gevolgen!
Kan dit grootse gebaar de Markiezin van Gaasbeek verleiden? En wat denken de buurtbewoners en opdrachtgevers van dit vernieuwende gedoe?

Data: Vrijdag 29 oktober tot en met zondag 7 november 2021.
Timing: 18u00 – 21u00. We werken met tijdslots en een beperkt aantal tickets per tijdslot. Op deze manier kunnen we drukte aan de ingang en op het parcours vermijden. Tijdslots zijn per kwartier en starten om 18u00. Om 21u00 mag het laatste slot het park betreden.
Duurtijd wandeling: Ongeveer 1u en 30 minuten.
Afstand wandeling: 2.05 kilometer. We sluiten pas om 23u00, je hebt dus alle tijd om de wandeling op eigen tempo af te leggen.
Tickets: https://lampur.tickoweb.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder