REGIO: – Sinds 2019 heeft het Pajottenland een eigen improvisatiegezelschap. Na een open oproep ging een vijftiental improvisatiespelers twee jaar geleden de uitdaging aan. Improvisatiegezelschap Dannii Dawell werd boven de doopvont gehouden. De groep trok de kaart van korte ter plekke geïmproviseerde scènes en hilarische games. En met succes! Het gezelschap deed eind 2019 al optredens voor bomvolle uitverkochte zalen.

Hilde Groenweghe, bestuurslid Dannii Dawell: “De optredens liepen als een trein. We hadden zin in meer, de goesting was groot, zowel bij het publiek als bij de spelers. Maar toen kwam Corona, en onze trein ontspoorde.”
Omwille van Corona konden geen optredens meer doorgaan en ook de trainingen werden meermaals opgeschort.
Karel De Lombaert, bestuurslid Dannii Dawell: “We hebben er met veel ongeduld op gewacht, en nu is het eindelijk zover. We starten weer met onze improtrainingen en plannen terug optredens. We kunnen niet wachten!
Vanaf september gaan de improtrainingen van start. Net als in 2019 zijn de eerste drie trainingen open voor alle geïnteresseerden die graag willen aansluiten bij Dannii Dawell.
Op maandag 6, 13 en 20 september om 20u kan wie interesse heeft aansluiten bij de open improvisatietrainingen in De Rare Vos in Schepdaal. Ervaring heeft geen belang. Deze trainingen worden begeleid door een zeer ervaren lesgever en zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren improspelers.
Kaat Declerck, bestuurslid Dannii Dawell: “Iedereen die eens wil proeven van improvisatietheater is welkom om met ons te komen spelen. Bij ons kan je je eens goed uitleven. Na de drie open trainingen wordt bekeken of het klikt met de groep en of het traject wordt verdergezet.”
Inschrijven voor de open trainingen kan door te mailen naar danniidawell@gmail.com. Deelnameprijs voor de drie trainingen is 25 euro.

%d bloggers liken dit: