REGIO: – De Rotary Clubs van Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Herne, Pepingen, Asse en Gaasbeek hebben de handen in elkaar geslagen en zorgen ervoor dat de 60 leerlingen van de kleuter- en lagere school van het volledig vernielde gemeenschapsschooltje van La Brouck te Trooz opnieuw naar school kunnen op hun vertrouwde locatie, zij het in prefab-schoolklassen.

Voorzitter Jo Heremans: “Onze 6 Rotary Clubs zorgen voor de aanschaf van het nieuwe meubilair (schoolbanken en stoelen voor alle klassen en voor de refter), dit voor een totaalbedrag van bijna 13.000,00 euro. Wij zullen ook ter plaatse gaan om het meubilair mee te monteren.
Wij hopen snel te starten met een geldinzamelactie om nog een tweede deel van het noodzakelijke materiaal te kunnen financieren (kasten en bureaus voor de leraars/secretariaat) en tablets/notebooks voor de leerlingen.”

Giften zijn uiteraard welkom op het rekeningnummer BE97 7360 5855 7449 – BIC: KREDBEBB met de vermelding ‘Help Trooz’.

%d bloggers liken dit: