BELGIË / SINT-PIETERS-LEEUW: – De eerste repetitie van Hooverphonic is achter de rug, en de recensies van de pers zijn lovend. Niet in het minst over de jurk van Geike Arnaert (uit Sint-Pieters-Leeuw) , bezet met zo’n 6.000 Swarovski kristallen.

Om 12 uur vanmiddag had Hooverphonic zijn eerste, geslaagde, repetitie op het Songfestival-podium in Rotterdam. Meteen was dat ook de reveal van de act en de podiumoutfits van de band.

Jurk met Swarovski-kristallen
Zoals te zien was bij de eerste repetitie, draagt de band een outfit die volledig bij hun Hooverphonic-stijl past. Zangeres Geike Arnaert was gekleed in een korte zwarte jurk met open rug. De jurk is bezet met talloze Swarovski-kristallen. De kleur van de Swarovski-steentjes op de jurk is gebaseerd op Geikes blauwe ogen. Daarnaast draagt Geike lange laarzen van Adult Antwerp. De outfit werd bedacht door stylist Tom Eerebout, in samenwerking met Maximilian Rittler.

Alex Callier en Raymond Geerts gaan gekleed in een zwart kostuum van het Belgische label Café Costume. Raymonds hoed is ontworpen door Elvis Pompillo. Ook deze styling werd verzorgd door Tom Eerebout.

De Belgische delegatie
2021-05-08-Belgische-delegatie
Wie is stylist Tom Eerebout?
Tom Eerebout is een Belgische stylist en mode-adviseur die studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hij werkt al een aantal jaren samen met onder meer Kylie Minogue en Lady Gaga, voor wie hij recent nog de outfit bij de inauguratie van Joe Biden bedacht.

Art direction en regie
De art direction en de regie van de act worden verzorgd door Ignace D’Haese en Hans Pannecoucke, beiden al jaren vaste waarden in het Hooverphonic-team. Samen met hen zette de groep enkele magische concerten neer in het Sportpaleis, de AB en de Koningin Elisabethzaal. De band wordt op het podium vergezeld door achtergrondzangeres Monique Harcum en drummer Arnout Hellofs. Geike staat in het midden van het podium en wordt in een vierkant omringd door Alex, Raymond, Monique en Arnout. Off stage wordt de band nog ondersteund door achtergrondzanger Stef Caers

%d bloggers liken dit: