SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze tweede week van de paasvakantie organiseerde Sint-Pieters-Leeuw een STEAM-kamp voor kinderen van het vijfde en zesde leerjaar. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Het kampje had plaats in Jeugdcentrum Laekelinde.

Vandaag was de laatste dag van het STEAM-kamp. De kinderen leerden vanuit verschillende kunstvormen de elementen van STEAM kennen en in de namiddag ontdekten ze het vrijetijdsaanbod van Sint-Pieters-Leeuw dankzij Chiro Smasjh Jeko Zuun, Buurthuis 1601, Leeuwse Kunstacademie, en de Bibliotheek.

Tijdens het STEAM-kamp doen kinderen spelenderwijs aan taalverwerving, maken ze op een laagdrempelige manier kennis met de onderdelen van STEAM en leren ze een stukje van het vrijetijdsaanbod in de gemeente kennen. De ateliers worden gegeven door een professional van de organisatie Bamm! en worden gefinancierd vanuit de Provincie.

%d bloggers liken dit: