2021-03-24-cricket-club-Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Wist u dat er in Sint-Pieters-Leeuw een Cricket Club is?

Wajih Ur-Rehman Sethi, voorzitter van Cricket Club Sint-Pieters-Leeuw : “We zijn een nieuwe club die opgericht werd op 1 september 2020 en zijn aangesloten bij Cricket Vlaanderen vzw.  We hebben nog geen eigen terrein daarom trainen we in de openbare parken van Brussel en Leuven.
Wij zoeken leden en supporters die wonen in Sint-Pieters-Leeuw. Mensen die de sport willen leren kennen zijn welkom op de trainingen van de club.
We willen in de toekomst ook initiatielessen geven in de scholen van de gemeente, zodat meer jongeren in contact komen met cricket.
Iedereen die supporter wordt krijgt ook een welkomstgeschenk namens van de club.

Momenteel doet cricket club Sint-Pieters-Leeuw een actie voor 100 eerste leden.
Als je als inwoners van Sint-Pieters-Leeuw inschrijft als een supporter lid geeft de club in ruil een goodiebag.
Waarom heeft de club supporters nodig?
Wajih Ur-Rehman Sethi: “De club heeft een veld nodig voor zijn matchen en trainingen en om onze club erkend te maken in Sint-Pieters-Leeuw. Dat kan enkel als de inwoners van Sint-Pieters-Leeuw ons daarbij helpen en je op te geven als supporter door ons  je inschrijvingsformulier (PDF klik hier) te mailen naar sintpietersleeuwcc@gmail.com . Maar supporters krijgen in ruil natuurlijk iets  terug. Een welkom goodiebag! voor jullie support en om in ons te geloven.
Wat zijn de voordelen van een Club Lidkaart: Je bent altijd welkom op onze matchen, als je naar onze match komt kijken krijg je een drankje en een hapje, elk jaar gaan we ook een naam trekking doen van 1 supporter die een cadeaubon van 25 euro wint. En natuurlijk altijd welkom op onze club ceremonies.

Als club willen wij natuurlijk groeien en iedereen gelijke kansen geven de jongeren aanmoedigen, motiveren en natuurlijk de sport cricket aanleren.

Hun bureau is gevestigd in het bedrijvencentrum Zennevallei NV op de Bergensesteenweg 709/16.
Meer info: sintpietersleeuwcc@gmail.com – www.facebook.com/sintpietersleeuwcc

%d bloggers liken dit: