SINT-PIETERS-LEEUW / REGIO: – Atletiekclub Olympic Essenbeek Halle (OEH) is bijzonder verheugd dat ze BMW Louyet mogen verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor van hun vereniging.

Een partnership voor de komende drie seizoenen werd ondertekend in aanwezigheid van de OEH-ploegkapiteins Isaac Kimeli (kersvers zilveren medaillewinnaar op de 3000m op het Europees Kampioenschap Indoor en al gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van Tokio) en Vanessa Sterckendries (Belgisch recordhoudster hamerslingeren, met uitzicht op een plekje in de selectie voor Tokio).

Het partnership met Olympic Essenbeek Halle is een bewuste keuze. De atletiekvereniging is erg ambitieus en is zowel lokaal, nationaal en zelfs internationaal een bekende naam. Met Olympische atleten als Jonathan Sacoor, Robin Hendrix, de broers Borlée, Isaac Kimeli en andere beloftevolle talenten in de rangen is het overduidelijk dat er bij OEH op zeer professionele manier wordt gewerkt, zowel door het clubbestuur als door de trainersstaf. We zijn dan ook verheugd om deze mooie club de komende drie atletiekjaren te kunnen ondersteunen en kijken enorm uit naar de samenwerking”, aldus Laurent Louyet, CEO van Groupe Louyet.

Onze club is uiteraard erg blij met deze mooie sponsordeal”, zegt Jean-Pierre De Staercke, voorzitter van OEH. “We zijn dankbaar en ook trots dat een gerenommeerde en solide onderneming als de Groupe Louyet voor een langdurig partnership met onze vereniging kiest. Met de steun en het engagement van onze nieuwe hoofdsponsor wil Olympic Essenbeek Halle een vooraanstaande rol blijven spelen in de Belgische atletiek en zijn ook onze Flanders Cup-meeting en de Hyacintenjogging verzekerd van een mooie toekomst. Bijzonder fijn is ook dat Louyet niet enkel oog heeft voor onze elite-atleten, maar ook de jeugdwerking volop wil ondersteunen. Deze overeenkomst is een hele opsteker voor OEH, zeker nu onze clubwerking al maandenlang bemoeilijkt wordt door de coronacrisis.”

%d bloggers liken dit: