ZENNEVALLEI: – Het wagenpark van Politiezone Zennevalei is in het kader van de verkeersveiligheid 3 Volvo V90 rijker. De wagens zijn volledig op maat gebouwd: aangepaste remmen, de nieuwste generatie ledverlichting, gepantserde deuren, …
De officiële overhandiging van de sleutel van één van de wagens gebeurde aan het gemeentehuis in Sint-Pieters-Leeuw. Het was burgemeester-voorzitter Marc Snoeck, in aanwezigheid van burgemeesters Hugo Vandaele, Jan Desmeth en Ilse Demol zaakvoerster van  Volvo Sterckx, die de sleutel overhandigde aan korpschef Mark Crispel.
2021-03-10-sleuteloverhandigingEind dit jaar wordt er nog een vierde interventievoertuig geleverd.

Alvorens de inspecteurs hun plaats mogen nemen in deze krachtige voertuigen, genieten zij allen een driedaagse opleiding prioritair rijden. Op deze manier raken ze vertrouwd met het voertuig en kunnen zij op een verantwoorde wijze de baan op gaan.

%d bloggers liken dit: