2012-001-12-Best-Western-Hotel__Brussels-SouthRUISBROEK: – In het Best Western-hotel langs de Brusselse Ring in Ruisbroek is maandagvoormiddag een werkneemster om het leven gebracht. Dat meldt La Denière Heure en wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde.

UPDATE: – Parket Halle-Vilvoorde: “Deze middag werd in een hotel langs de Brusselse binnenring in Ruisbroek het lichaam aangetroffen van een 33-jarige vrouw uit Jette. Het slachtoffer was werkzaam als kamermeisje in het hotel. Uit de eerste vaststellingen bleek dat zij met geweld om het leven was gebracht.

Ter plaatse werd een mannelijke verdachte opgepakt die naakt rondliep en verward overkwam. Betrokkene werd geïdentificeerd als een 36-jarige Fransman die geseind stond wegens ontvluchting uit een psychiatrische instelling in Frankrijk.

Het parket heeft een wetsdokter en het labo aangesteld om zich ter plaatse te begeven met oog op een uitwendige schouwing. Ondertussen werd ook een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. De onderzoeksrechter en het parket zullen deze avond samen met de deskundigen ter plaatse afstappen.”

%d bloggers liken dit: