2016-09-28-luchtfoto_spl_rozentuinSINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf 4 januari 2021 wordt de Rozentuin opnieuw gesloten. Aangezien het Colomapark – met uitzondering van bezoekers voor kasteel Coloma en De Koetsier – gesloten is tussen zonsondergang en zonsopgang, is dat geen beperking van de mogelijkheden, maar wel een gezonde voorzorgsmaatregel.

Jan Desmeth, burgemeester: “In overleg met Agentschap Natuur en Bos werden de nieuwe openings- en sluitingsuren vastgelegd. We zorgen voor maximale openingstijden voor onze inwoners en het bredere publiek. Maar ’s avonds is het niet de bedoeling om rond te hangen in de Rozentuin.

De Rozentuin van Coloma is het hele jaar open van dinsdag t.e.m. zondag, vanaf 9 uur, ook op feestdagen. Op maandag is de Rozentuin gesloten, behalve als een officiële feestdag op maandag valt, dan is de Rozentuin open. De tuin sluit in de winter (1 oktober t/m 31 maart) om 17 uur en in de zomer (1 april t/m 30 september) om 20 uur.

%d bloggers liken dit: