2014-02-06-ondergrondse-glascontainers_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Kerst en Nieuwjaar vieren we traditioneel met een glaasje en toast op het voorbije en komende jaar. Dit jaar doen we de jammer genoeg vanuit ons kot.
Net zoals voorbije jaren vindt iedereen zijn weg tijdens deze periode naar de glasbol. Bij Intradura doen ze hun uiterste best, door de inzet van extra mensen, om er voor te zorgen dat u niet voor een volle glasbol komt te staan. Gebeurt dit toch, dan willen wij u vriendelijk vragen het glas niet rond de glasbol achter te laten en dit terug mee naar huis te nemen om het op een later tijdstip terug aan te bieden of het te brengen naar het recyclagepark. Het plaatsen van het glas rond de glasbol is nu eenmaal geen fraai zicht, het bemoeilijkt ook het werk van de inzamelaar en kan aanzien worden als sluikstorten, hetgeen strafbaar is.

%d bloggers liken dit: