SINT-PIETERS-LEEUW: – Vandaag werden op politiebevel enkele voedings chalets van Mediamarkt op de parking van shopping Pajot gesloten.

Anneleen Adang, woordvoerder politiezone Zennevallei: “ In samenspraak met de gemeente en op politie advies werd inderdaad aangegeven dat de activiteiten op de parking van de Mediamarkt (gedeeltelijk) niet toegelaten worden.
De activiteiten die in het verlengde liggen van de winkel krijgen toestemming om geopend te zijn. Het gaat onder meer om de chalet voor het inpakken van cadeaus en de reclame chalet.
Echter de chalets die voeding aanbieden, hebben geen toelating. Deze geven mogelijks aanleiding tot inbreuken op de geldende coronamaatregelen.
We verwijzen hiervoor naar de art. 5 t.e.m. 8 (o.a. verbod op funshoppen en evenementen) en art. 13 (o.a. verbod op kerstmarkten) van het Ministerieel Besluit van 28 oktober 2020 houdende de dringende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 te beperken.

%d bloggers liken dit: