2016-01-16-nachtelijke-politieactie_politiezone_pz_zennevallei_01ZENNEVALLEI: – Afgelopen weekend hield de politiezone Zennevallei een gecoördineerde actie met bijzondere aandacht voor verkeer. Dusdanig werden meerdere controleposten opgesteld, waaronder één in Ruisbroek, één in Beersel en één in Huizingen.
In totaal werden 42 voertuigen uit het verkeer gehaald en evenveel ademtesten afgenomen. Allen waren safe.  Echter naast de ademtesten werden ook acht speekseltesten afgenomen in zes gevallen bleek dit positief. Na doorzoeking van de voertuigen werd 95 gram cannabis in beslaggenomen, alsook 5 gram hasjiesj.

Naast de controle op personen en voertuigen, werden ook de nodige documenten opgevraagd. Eén voertuig bleek niet-verzekerd. Een ander voertuig bleek niet te beschikken over de nodige keuringsdocumenten en één voertuig bleek niet ingeschreven. Verder reden drie personen zonder geldig rijbewijs. Als laatste werden ook nog twee processen-verbaal opgemaakt in kader van het niet respecteren van de corona-maatregelen.

%d bloggers liken dit: