SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf vandaag, dinsdag 8 december 2020, kan men het fotoboek ‘Sint-Pieters-Leeuw vroeger en nu’ kopen in de hoofdbibliotheek aan de Rink.
Het gemeentebestuur schonk de eerste exemplaren alvast aan de vrijwilligers achter dit nostalgische boek als dank voor hun fantastisch werk.
Auteurs Jan De Backer, Gilbert Pické, Kristien Van Hecke, Jan Quinart, de werkgroep voor streek- en volkskunde, samenstelling Ikarina Lamonte en fotograaf Julien Steens.

Het fotoboek ‘Sint-Pieters-Leeuw vroeger en nu’ is samengesteld door de gemeentelijke werkgroep voor Streek- en Volkskunde en publiceerd door het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw
Aan de hand van prachtige foto’s brengt het boekonze gemeente en haar dorpen in beeld en zie je hoe ze door de jaren heen evolueerden. Zo vind je er onder andere foto’s van drie verdwenen kerken en kapellen in Ruisbroek, Oudenaken en Zuun, zie je de verdwenen molens van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem in beeld en ontdek je tal van leuke weetjes over onze gemeente. Het boek wakkert een vleugje nostalgie aan, al dan niet met een sausje van wat weemoed. Heel wat Leeuwenaren kunnen zo even terugkeren in de tijd of dromen over hoe onze gemeente er in de toekomst zal uitzien.

Tijdelijke actie
Ben je nog op zoek naar een prachtig cadeau voor onder de kerstboom of wil je zelf graag in dit mooie boek snuisteren?
Haast je dan vanaf vandaag naar de hoofdbibliotheek aan de Rink, want tot 15 januari 2021 kan je het boek kopen aan slechts 19 euro (In de bibliotheek kan enkel cash betaald worden!).
Daarna betaal je 25 euro voor een exemplaar. Het boek bestaat uit maar liefst 272 pagina’s en wordt uitgegeven in een mooie, harde kaft: de perfecte aanvulling voor in je boekenkast.

Openingsuren Hoofdibliotheek Rink Sint-Pieters-Leeuw
Maandag: 13:30-18:00
Dinsdag: 13:30-18:00
Woensdag: 13:30-19:30
Donderdag: 13:30-18:00
Vrijdag: 13:30-19:30
Zaterdag: 09:30-12:30
Zondag: 09:30-12:30
( Gelieve de coronamaatregelen in de bib te respecteren. De ingang is tijdens de coronacrisis langs de zijkant van de bibliotheek.)

%d bloggers liken dit: