ZUUN: – WZC Zilverlinde doet dringende oproep naar zorg- en verpleegkundigen die tijdelijk willen inspringen en helpen.

Door de uitbraak van het coronavirus in WZC Zilverlinde is het woonzorgcentrum dringend op zoek naar zorgkundigen, verpleegkundigen en logistiek medewerkers, die bereid zijn om bij te springen. Dit kan zowel voor een beperkt aantal shiften per week, over halftime tot fulltime, op contractuele of vrijwillige basis.

Heb je een diploma, ben je bezig aan je opleiding, ben je bereid om te helpen door een extra shift bovenop je job, wil je een extra shift draaien in het weekend of tijdens een nacht of ben je een gepensioneerd zorg- of verpleegkundige? De komende 3 tot 6 weken kunnen we jullie hulp zeker gebruiken. Aarzel niet om contact op te nemen met de personeelsdienst van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, T 02 371 22 75 of personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be.

Heb je geen diploma of opleiding genoten? Ook dan kan je helpen, want het woonzorgcentrum is ook dringend op zoek naar logistiek medewerkers.
Daarvoor mail je naar personeelsdienst@sint-pieters-leeuw.be.
Je kan de vacatures nalezen op https://www.sint-pieters-leeuw.be/werken-ondernemen/werken/werken-bij-de-gemeente/vacatures

%d bloggers liken dit: