2020-11-09-loket onderhoudPAJOTTENLAND: – De voorbije 2,5 jaar heeft Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei en Brabantse Kouters goed samengewerkt met landbouw, natuurverenigingen, gemeenten en sociale economie voor efficiënt en natuurlijk onderhoud van het landschap: houtkanten, holle wegen, knotbomen…
Wat zijn de lessen en resultaten? Hoe kunnen we dit samen efficiënt verderzetten? Doe mee met ons Webinar Loket Onderhoud Buitengebied (LOB) West-Brabant op maandag 23 november 2020 van 10u tot 11u30. Gratis, graag vooraf inschrijven.

• Welkom door gedeputeerde Monique Swinnen
• Resultaten LOB West-Brabant
• Terugblik en getuigenissen
• Foto’s en filmpjes terreinacties
• Uitnodiging verdere samenwerking
Gratis, maar verplichte inschrijving via https://forms.gle/GxzwPkQPZrSRHx469

%d bloggers liken dit: