DienstencentrumSINT-PIETERS-LEEUW: – In het kader van ‘welzijn’ is er vanaf september opnieuw een beperkt maar gevarieerd activiteitenaanbod in de Leeuwse Lokale dienstencentra.

Op het programma staan vrije spelnamiddagen, culinaire verwennerij, tablet- en smartphoneclubs, buitenactiviteiten… en eind september starten ook de Engelse lessen opnieuw!
In het kader van ‘veiligheid’ werden er maatregelen genomen zodat iedereen op een verantwoorde manier kan deelnemen aan de activiteiten.
De belangrijkste maatregelen zijn:
– Vooraf inschrijven is verplicht voor elke activiteit.
– Registeren is verplicht bij elk bezoek aan het LDC. (Behalve het seniorenrestaurant).
– Handhygiëne moet worden nageleefd; d.w.z. handen ontsmetten bij aankomst, na elk toiletbezoek, …
– Een mondmasker is verplicht bij aankomst en verplaatsing in het LDC. Een mondmasker is eveneens verplicht tijdens activiteiten waarbij de afstand van 1,5 meter tussen de deelnemers niet bewaard kan worden.
– De bediening van drankjes gebeurt aan tafel.
– Al het gebruikte materiaal en meubilair wordt ontsmet voor en na elke activiteit.

Wij zijn er van overtuigd dat jullie deze maatregelen goed zullen naleven zodat we samen het corona-virus kunnen verslaan en verder kunnen groeien naar een ‘normale’ werking.
Omdat ook de geplande midweek in Blankenberge niet kan doorgaan, hebben we in elk centrum enkele activiteiten gepland om toch een beetje het ‘kustgevoel’ naar Sint-Pieters-Leeuw te brengen.

Binnenkort meer info in het programmaboekje van september.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder