KERK_VlezenbeekVLEZENBEEK: – Op zaterdag 15 augustus 2020 ter gelegenheid van Hoogfeest O.L. Vrouw Hemelvaart heeft er dit jaar een viering plaats om 10 uur in de O.-L.-Vrouw ten Hemel Opgenomen kerk.

Omwille van de Coronamaatregelen is er geen openluchtmis aan de Grote Kapel op de Postweg gevolgd door een processie naar de kerk.

In de kerk zijn omwille van de coronamaatregelen maar 75 plaatsen beschikbaar.
We voorzien een geluidsinstallatie buiten zodat ook daar nog eens 50 personen de viering kunnen volgen. Mondmaskers en registratie zijn verplicht. We vragen dat de maatregelen zouden gerespecteerd worden en dat er geen samenscholingen zouden ontstaan. daar er geen fanfare noch zangkoor aanwezig zullen zijn wordt de viering muzikaal volledig opgeluisterd door ons 200 jarig orgel met als organist Johan Deblieck.

%d bloggers liken dit: