2017-01-12-feestzaal-casy_davy-katrijn
archieffoto

VLEZENBEEK: – Davy en Katrijn De Clercq van feestzalen Casy uit Vlezenbeek sluiten hun zaak.

Mededeling: ” Vijf jaar geleden begonnen we een nieuw avontuur.
We hadden de goede kans om “Casy” terug te nemen.
Een unieke kans die wij zonder aarzeling hebben aangegrepen.

Dag na dag hebben we alles gegeven zodat iedereen mooie momenten kan beleven: communiefeesten, bruiloften, jubiles of enig ander evenement.

We waren altijd klaar om u te verwelkomen met een zeer stevig team.
Maar onze inzet en onze overtuiging om dit mooie verhaal te blijven schrijven, zijn helaas verduisterd door het rookverbod, de extra administratieve verplichtingen verbonden aan de invoering van de witte kas, de duizelige last van de regering op de inkomsten en de lonen van ons personeel en nu de verplichting om alle activiteiten weken te stoppen vanwege de COVID-19. pandemie.

Helaas heeft dit alles ons ertoe geleid tot onze zeer moeilijke en zware beslissing om een einde te maken aan dit mooie verhaal.

Wij willen iedereen uit de bodem van het hart bedanken voor het vertrouwen in ons gedurende de vele jaren, voor het delen van vele heerlijke maaltijden samen, voor het vieren en dansen tot de vroege ochtend.

Wij zien het niet als een mislukking, maar als een mooie levensles.

We sluiten dit hoofdstuk af, maar we zullen niet stil staan, dat woord staat niet in ons woordenboek… nieuw hoofdstuk te volgen.”

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

1 comment

  1. Zeer harde noten om te kraken, maar blijf erin geloven en zie het zoals je zelf zegt als “een levensles”. Blijf vooral geloven in elkaar “de liefde overwint alles”. Van harte, gilberte// Nederstraat 3

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: