2019-11-28-affiche-runforparkinsonVLEZENBEEK: – Zes leden van Pajottenland TriathlonTeam gaan Tom Waes achterna en lopen 250 km doorheen de Sahara tijdens de 35ste editie van “Marathon des Sables” van 3-13 april 2020.
Graag koppelen ze dit avontuur aan een actie om samen met Rotary Halle geld in te zamelen voor de Demoucelle Parkinson Charity via Run for Parkinson daarom organiseren ze op donderdag 28 november 2019 om 20 uur een “charity event” in Oc De Merselborre (Shalliestraat 2, Vlezenbeek).

Sprekers:
– Marathon des Sables door Philippe Voet, finisher 68 marathons/ultra’s waaronder MDS 2016.
– Demoucelle Parkinson Charity door Patrick Demoucelle, komt zijn verhaal en goed doel voorstellen.
– Lopen zit in het hoofd door Olivier Verhaege, finisher Spartathlonin Griekenland, dodentocht en vele marathons en is daarnaast auteur van het boek ‘Het hoofd weegt zwaarder dan de benen’.

De voordrachten met aperitief en diner zijn door onze sponsors aangeboden.
Inschrijven via philippe@etivoet.be en doe een gift van minimum 50€ per deelnemer.
Uw gift gaat integraal naar het Run for Parkinson goede doel.
Graag storten op BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijn Stichting met de gestructureerde mededeling 014/1340/00645 (u ontvangt een fiscaal attest).

Over Run for Parkinson:
Patrick Demoucelle kreeg zelf op jonge leeftijd Parkinson.
Hierdoor werd hij geconfronteerd met het feit dat er enkel medicatie bestaat tegen de symptomen maar er niets beschikbaar is voor het genezen van deze degeneratieve ziekte. Hij ging de strijd aan…
De Demoucelle Parkinson Charity steunt klinisch onderzoek om een oplossing te vinden voor Parkinson.

Over Patrijot – Pajottenland Triathlon Team:
Een 50tal duursporters en hun gezinnen-supporters die zwemmen / fietsen / lopen in onze streek maar ook in binnen- en buitenland.
Heel bewust hebben ze in de naamkeuze van de club de verwijzing naar het Pajottenland gestoken, een streek die staat voor gezelligheid maar ook gastronomie, natuur, toerisme, gezond bewegen & genieten. Waarden die alle leden van deze club delen.

%d bloggers liken dit: