SINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf 1 oktober 2019 maakt Brukom Bikes deel uit van het Fiets! netwerk, onderdeel van Colruyt Group.


Brukom Bikes is al 10 jaar een begrip in Sint-Pieters-Leeuw en omstreken. De komende weken krijgt je vertrouwde fietsenwinkel uit het Pajottenland een nieuw groen jasje. Brukom Bikes gaat verder onder de naam Fiets! Sint-Pieters-Leeuw. Het wordt hiermee de 12e winkel van Fiets!.

Als klant van Brukom Bikes verandert er niet zoveel, je kunt nog altijd op hun topservice en vakmanschap rekenen. Het huidige team met David Abrams, Robin Vangoethem en Jelle Vansnick, sluit zich ook aan bij het Fiets!-peloton. Het voordeel voor de klant is dat het aanbod (elektrische) fietsen flink uitgebreid wordt met nieuwe topmerken.

Fiets! Sint-Pieters-Leeuw nodigt je graag uit voor het openingsevent op zaterdag 5 oktober (10-18u) en zondag 6 oktober (13-17u). We kijken ernaar uit om je te begroeten met een hapje en een drankje.

%d bloggers liken dit: