2019-09-10-trammuseumREGIO: – Op zondag 16 september 2019 kan je van 13:00 – 17:00 uur het Trammuseum gratis bezoeken ter gelegenheid van Schepdaal Feest.

Vanaf Open Monumentendag 2018 werd de Tramsite Schepdaal (Ninoofsesteenweg 955) terug een Open Monument, door allen te bezoeken elke donderdag- en zondagnamiddag! (13u tot 18u)
Het gaat hier immers om het allereerste trammuseum van België (1962) dat een prachtige collectie uit het paarden-, stoom-, diesel- en elektrisch tijdperk herbergt alsook alle 19de eeuwse installaties voor de uitbating van de eerste buurtspoorweglijn.

De site is dit jaar uitzonderlijk nog eens gratis open op zondag 16 september tijdens “Schepdaal Feest!”, met een gratis hapje en drankje voor diegenen die meer informatie wensen en mogelijk een handje willen toesteken op de Tramsite. Deze mogen ook gartis met onze tram uit 1935 meerijden met hun gezin!
Alle informatie op www.tramsiteschepdaal.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: