2019-06-15-plan-kruispunt-Pauwke_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Sinds maandag 17 juni wordt het kruispunt Pauwke volledig heringericht. Het was de ambitie om klaar te zijn tegen 1 september. Deze datum zal echter niet gehaald worden. Een aantal technische moeilijkheden zorgen voor een vertraging van 4 weken. De nieuwe voorziene einddatum voor het kruispunt is vrijdag 27 september 2019.

Het kruispunt zal op dat moment opnieuw gebruikt kunnen worden van de Europalaan naar de Depauwstraat en omgekeerd. De twee andere takken (de Galgstraat en het gedeelte van de Pepingensesteenweg tot de Hendrik Vanhouchestraat) volgen dan uiterlijk enkele dagen voor 11 november, de datum van de jaarlijkse grote jaarmarkt.

Tot dan blijft de plaatselijke omleiding via de Hendrik Vanhouchestraat – Jules Sermonstraat – Rink van kracht.

Openbaar vervoer
Wie het openbaar vervoer neemt, moet rekening houden met gewijzigde situaties voor de lijnen 101, 145, 170, 571, 573 en 575.

De volgende haltes worden niet bediend:
Lijn 101 – Marktbus: De klink, Gemeentehuis, Kerk, Oud Station, Frans Pickéstraat, In de Jonge Vlieger, J.B. Cardijnstraat
Lijn 145: Kapelleke, Gemeentehuis, Kerk, Oud Station, Frans Pickéstraat, In de Jonge Vlieger, J.B. Cardijnstraat, Site 250, Groenstraat, Breedhout School.
Lijn 170 – 571: Gemeentehuis, Kerk, Oud Station, Henisdal, Impeleer, Europalaan.
Lijn 573: Gemeentehuis, Kerk, Oud Station.
Lijn 575: Gemeentehuis, Kerk, Oud Station.

Je kan steeds de omleidingen raadplegen via de gemeentelijke website: www.sint-pieters-leeuw.be/wegenwerken-pauwke.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: