2019-06-22-flyer-meetntreatVLEZENBEEK: – zaterdag 22 juni 2019 van 10 -17 uur “The Edgard&Cooper Meet ’n Treat” in Domein Groenenberg, Konijnestraat 172B te Vlezenbeek.

Jij en je viervoeter(s) trekken erop uit naar deze Meet ’n Treat, een magische plek midden het groen waar maar één ding telt: plezier van het hoogste niveau.

Jawel, wij toveren jou en je viervoeter(s) een fan-tas-tische dag met tal van leuke activiteiten die jullie unieke vriendschap nog maar eens bewijzen. Denk aan dog yoga, het Rad van Fortuin, een supercoole snuffelmat en een photo booth waar je volledig loco kan gaan of kom gewoon lekker genieten van het sfeertje in onze picknick area (gezelligheid troef!). Edgard & Cooper brengen een grote voorraad lekkers mee om dit festijn helemaal onvergetelijk te maken (geen paniek, baasjes – ook voor jullie voorzien we genoeg food trucks om de honger te stillen.”
Ontvang je gratis ticket via bit.ly/EdgardCooperEvent

%d bloggers liken dit: