PAJOTTENLAND: – Cultuurregio Pajottenland Zennevallei is het samenwerkingsverband van 15 gemeenten rond cultuur en erfgoed. Onder de Cultuurregio huist de werking van de Erfgoedcel, de Intergemeentelijke Onroerende Erfgoeddienst en de Regiobib. De vereniging wordt bestuurd door 15 schepenen en 15 gemeenteraadsleden van de deelnemende gemeenten. In 2019 gaat het intergemeentelijke samenwerkingsverband van start met een nieuw samengestelde raad van bestuur.
2019-05-00-cultuurregio_PZ.jpg
De bestuursleden besloten om Johan Van Lierde (Roosdaal) als voorzitter van de Cultuurregio af te vaardigen. Jan Desmeth (Sint-Pieters-Leeuw) en Bram Vandenbroecke (Halle) zullen de functie van ondervoorzitter opnemen, terwijl Anneleen Van den Houtte (Dilbeek) de nieuwe penningmeester wordt en Johan Limbourg (Lennik) de functie van secretaris opneemt.

De volledige raad van bestuur bestaat uit: Herman Steppe en Stijn Stassijns (Affligem), Elsie Degreef en Tilla Casear (Beersel), Cindy Durieux en Henk Verhofstadt (Bever), Nahyd Meskini en Steve Roobaert (Drogenbos), Anneleen Van den Houte en Lies Vereecke (Dilbeek), Ludo Van Paepegem en Filip Durant (Galmaarden), Jan Depester en Ellen Mahieu (Gooik), Bram Vandenbroecke en Jeroen Hofmans (Halle) Sandra Dero en Paul Beyl (Herne), Johan Limbourg en Geert De Cuyper (Lennik), Hans Eylenbosch en Riet Stockmans (Liedekerke), Rudi Seghers en Gerda Claeys (Pepingen), Johan Van Lierde en Dirk Evenepoel (Roosdaal), Jan Desmeth en Natacha Martel (Sint-Pieters-Leeuw), Timo Schoukens en Rutger Belsack (Ternat).

%d bloggers liken dit: