2018-05-06-samensterker-fietsZUUN: – Op zaterdag 4 mei 2019 van 14u tot 16u organiseert SamenSterker een testmoment voor fietsen, E-Bikes en een elektrische deelwagen aan Zaal ‘Zonnig Leven’ in Sint-Pieters-Leeuw.

Fietsen en E-bikes
Voor deze actie slaan we de handen in elkaar met Minerva uit Ieper. Dat doen we in Vlaams-Brabant nu voor het derde jaar op rij.”, zegt lokaal SamenSterker-verantwoordelijke David Van Vooren. “Via de groepsaankoop ontvang je een zeer mooie korting en drie jaar gratis onderhoud op de E-bikes. Zeker de moeite dus om eens geheel vrijblijvend langs te komen en de verschillende fietsen uit te testen”.
Elektrische deelwagen
Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van een elektrische deelwagen van Partago. “Met SamenSterker proberen we onze duit in het zakje te doen om een meer duurzame mobiliteit te stimuleren. Concreet geloven we sterk in de nieuwe deeleconomie in het algemeen, en in autodelen specifiek. Daarom zal ook Partago aanwezig zijn voor een eerste kennismaking.”

%d bloggers liken dit: