VLEZENBEEK: – Showgroep Redoris is een dynamische groep van jonge dames, die met heel veel enthousiasme een mooie voorstelling in elkaar hebben gestoken. “Crossroads” is een verzameling van liedjes over gebeurtenissen, ontmoetingen en gevoelens in een jong leven.
2019-02-16_dubbelconcert_Redoris_zangerscollectief (39)
Dit dubbelconcert organiseerden zij samen met het zangerscollectief.
Tien mensen uit verschillende windrichtingen en met compleet andere toekomstperspectieven vonden samen een gemeenschappelijk doel: hun passie voor de muziek en samenzang delen met elkaar en met u. Gestuwd door het geloof dat van samen zingen een enorme kracht uitgaat, en dat al die persoonlijkheden samen alleen maar vuurwerk kan geven, repeteren zij duchtig en plezierig.
Het publiek genoot met volle teugen van het dubbelconcert!

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: