2019-02-06-bierblogVLEZENBEEK: – Bierblogger Kristof Verhasselt uit Vlezenbeek heeft op zijn steeds bekender wordende bierblog https://lambikstoemper.wordpress.com zopas het door hemzelf geproefde 2.000ste bier gepost.

Kristof Verhasselt: “Op deze blog vind je alle (Belgische en andere) bieren die ik door de jaren heen geproefd heb, inmiddels 2.000 verschillende in totaal. De beschrijving en ingrediënten van het bier worden steeds objectief beschreven. Mijn proefervaringen zijn – vanzelfsprekend – steeds subjectief, doch onderbouwd met mijn ervaringen als gediplomeerd ‘Bierkenner’ (geslaagd met grote onderscheiding, aan het CVO Elishout te Anderlecht) én als lid van het beheer van De Lambikstoempers vzw, dé bierproeversvereniging in het Pajottenland. Ik beweer hierbij geen absolute waarheid te verkondigen, over smaken en geuren valt nu eenmaal niet te twisten.
Surf dus zeker eens naar: https://lambikstoemper.wordpress.com

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.