PAJOTTENLAND: – Het Pajottenland zal tijdens het bruegeljaar 2019, en ook in 2020, promotie krijgen via één en Canvas. Dit gebeurt via de seizoensbeelden die dagelijks op de nationale tv- zenders komen. Door dezelfde overeenkomst met Feratel komt er ook uitgebreide communicatie via digitale platformen.


Pajottenland+ lanceerde in 2014 het idee om met de regio in te zetten op het bruegeljaar 2019.
Het is een unieke kans om onze streek op de kaart te zetten, zowel wat betreft toerisme als promotie van onze Pajotse producten. Intussen zien we dat streekorganisaties, plaatselijke verenigingen en gemeentebesturen werken aan bruegelse evenementen en activiteiten. Naar aanleiding van de vorige Leaderprojectoproep kwam onze coördinator met het idee om te bekijken of we het Pajottenland konden promoten via de nationale tv-zenders. En nu zijn we op tv”, vertelt Pajottenland+voorzitter Michel Doomst.

2014-05-07-Jos-Huwaert_Pajottenland_PlusDe beelden van Feratel tonen meestal Duitse, Oostenrijkse en Italiaanse bergdorpen en skistaions. “Maar ook een aantal Vlaamse toeristische attractiepolen en Vlaamse steden maken gebruik van de promotiekanalen die Feratel aanbiedt”, weet Jos Huwaert, coördinator van Pajottenland+. “Voor onze streek is het belangrijk dat we in 2019 een aantal zaken rond Bruegel extra in de verf kunnen zetten via de tv-beelden en de digitale kanalen van Feratel.
Dan denk ik in de eerste plaats aan het Bruegels Fietsfeest dat we op 23 juni 2019 organiseren vanuit Pajottenland+, samen met Toerisme Pajottenland & Zennevallei en een dertigtal producenten, horeca en attracties. Behalve Bruegel gaan we de komende twee jaar ook andere grote evenementen kunnen communiceren, en bepaalde acties van de producenten, horeca en dienstenverleners die met het Pajottenlandmerk werken aan bod laten komen, zoals de Pajotse opendeurdag die we plannen de eerste zondag van juni 2019.”

%d bloggers liken dit: