SINT-PIETERS-LEEUW: – Het Davidsfonds Sint-Pieters-Leeuw organiseerde zondagvoormiddag haar “21ste Winter-Praatcafé “ op de rozenzolder van Coloma. Er waren boeiende gesprekken met 3 mensen uit de sport: Ilse Heylen, Tim Moriau en Patrick De Koster.
Het Vic Feytons erediploma werd dit jaar uitgereikt aan Lobstar.

2018-12-15-Lobstar_21ste-Vic-Feytons-Diploma
2017-04-06-Stadsradio-Halle_2punt0_ (6)Muziekgroep Lobstar begon 8 jaar geleden met het duo Bart Bijns en Philippe Rossignol. Doorheen de jaren zijn er muzikanten bijgekomen, bassist Branko Capla en drummer Maxime Dechamps.
In 2016 brachten ze hun eerste CD uit “Walk with me”, met 15 eigen nummers.

Op 2 februari 2019 om 20.00 uur kan je hun volledige show gaan bekijken in het auditorium van het Heilig Hart College in Halle samen met de L&A dansers.

Het Erediploma is genoemd naar Vic Feytons, een kwarteeuw lang de Davidsfonds-voorzitter en eerste Cultuurraadvoorzitter, tot zijn overlijden in 1997.
Eerdere winnaars waren ondermeer Ridder Jozef Sluys, architect Karel Breda, kunstglazenier Maurice Nevens, Guido Devillé, Gerrit Decock, en beeldhouwer Luc Van Ruyssevelt die 20 jaar geleden in 1998 de allereerste laureaat was.

%d bloggers liken dit: