2018-12-13-logeren2019VLAANDEREN: – Vandaag verschijnt de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen.

In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad.
Wie daarin zijn gading nog niet helemaal vindt, kan ook altijd terecht op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be voor zelfs nog een ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes.
Wie het nieuwe logiesboek nog niet heeft, kan langsgaan bij één van de Diensten voor Toerisme in Vlaanderen. Je kan het ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Logeren in Vlaams-Brabant
Uit de cijfers van Toerisme Vlaanderen blijkt er in de eerste 7 maanden van 2018 1.313.800 overnachtingen geregistreerd werden in Vlaams-Brabant. Dit zijn er 143.716 meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit komt overeen met een stijging van 14,3% en hiermee scoort Vlaams-Brabant beter dan het gemiddelde in Vlaanderen waar een stijging is van 11,3%. Het is hiermee zelfs de sterkste stijger in Vlaanderen wat betreft het aantal overnachtingen‘, zegt Monique Swinnen, gedeputeerde voor toerisme.

%d bloggers liken dit: