SINT-PIETERS-LEEUW / PAJOTTENLAND: – Marktkramen, dieren, een kramballekesworp en heel wat lekkers van lokale handelaars. Voeg hier het erfgoed- en cultuuraanbod uit de regio Pajottenland Zennevallei aan toe en je kreeg zondag in Laekelinde het ideale recept voor een gezellige eindejaarsmarkt.


Voor deze editie, die in Sint-Pieters-Leeuw plaats had, werd het thema jaarmarkt gekozen, een aloude traditie in Leeuw. Verder kon men er snuisteren langs de kraampjes van de erfgoed- en cultuurverenigingen en er hun aanbod en publicaties ontdekken.
Buiten organiseerde de Leeuwse Sint-Sebastiaansgilde een initiatie boogschieten op de liggende wip. De gemeente Beersel toonde er haar bibliobus, de mobiele bibliotheek van de gemeente Beersel. En natuurlijk ontbrak het Brabants (Belgisch) trekpaard niet.

De organisatie was een samenwerking van Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, IOED Pajottenland Zennevallei, Regiobib Pajottenland Zennevallei, de cultuur- en gemeenschapscentra en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: