2018-05-05-archieffoto_Bart-Anneessens-CopsSINT-PIETERS-LEEUW: – Bart Anneessens Cops (25) zal in 2019 opkomen met een nieuwe partij in Vlaams-Brabant voor de Vlaamse verkiezingen op zondag 26 mei 2019 onder de naam: “Provinciebelangen” .

Nadat Bart verkozen werd als onafhankelijke met “Gemeentenbelangen” in de gemeenteraad van Sint-Pieters-Leeuw waagt Bart nu de sprong naar het Vlaamse niveau.
De nieuwe partij zal als “Provinciebelangen” door het leven gaan.
Volgens de politieke nieuweling Bart A. Cops is er in tijden van toenemende “Verbrusseling” deze gepaard gaat met onveiligheid en individalisering, nood aan een echte volkspartij in Vlaams-Brabant.
Verder ben ik gekend van Halle tot Leuven en weet ik dus perfect wat er speelt in onze prachtige provincie. Ik ben er me weliswaar van bewust dat ik me na afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, wederom in een politiek avontuur stort maar ik heb alvast niets te verliezen. Mijn persoonlijk kapitaal en carriere laten dit risico meer dan toe. Ik ben een realist in hart en nieren met weinig prive leven en dusdanig heb ik de mogelijkheid om de mensen in onze provincie te ondersteunen.
De slogan van de partij is alvast gekend : “Brabant moet Brabant blijven!”
Wie zich wil aansluiten als lid of kandidaat en meer info wil over het programma, kan alvast Bart contacteren op anneessensb@hotmail.be

%d bloggers liken dit: