RUISBROEK: – Reeds vele schooljaren is er een mooie samenwerking tussen de VBS Jan Ruusbroec en het lokale dienstencentrum ’t Paviljoentje, beiden uit Ruisbroek. Elke klas gaat minstens éénmaal per schooljaar samen met de bezoekers van het dienstencentrum aan de slag.
Zo ging de voorbije week het zesde leerjaar petanque spelen samen met de mensen van LDC ’t Paviljoentje, een onvergetelijke ervaring. Ook lijndansen, vaderdag, moederdag, sterzingen,… stonden reeds op het programma dit schooljaar.


David Day, Directeur Jan Ruusbroec: “Als school vinden wij het enorm waardevol om de brug tussen de leeftijden weg te nemen en samen te kunnen genieten van activiteiten. Daarnaast wil de school ook een voortrekkersrol blijven spelen in haar maatschappelijk engagement in de gemeente.”

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: