VLEZENBEEK: – Op zondag 24 juni 2018 vindt voor de eerste keer het Bruegels FietsFeest plaats (tgv Bruegel Leeft 2019), dat is genieten van het Pajottenland in het kwadraat! Fietsen langs het knooppuntennetwerk met zijsprongetjes naar Pajotse lekkernijen. Genieten dus met al je zintuigen. We verduidelijken: vier vertrekplaatsen voor tien fietsroutes door tien gemeenten, van 25 tot 90 km… voor klein en groot.
2018-04-19-aankondiging_Bruegels-FietsFeest
2018-06-24-flyer-BuegelsFietsFeest (3)– 10 routes (25km tot 90km) doorheen het Pajottenland
– proeven bij 20 Pajotse ambassadeurs
– slotfeest en streekproductenmarkt bij Brouwerij Lindemans in Vlezenbeek met om 17u30 optreden Coco Jr. & The All Stars.

Deelname aan FietsFeest en slotfeest 6 euro (kinderen -12jaar 4 euro) / Alleen slotfeest en streekproductenmarkt 5 euro

In ruil voor hun inschrijvingsgeld hebben deelnemers recht op gratis verzekering, pechverhelping, proevertjes bij enkele ambassadeurs onderweg en toegang tot het slotfeest bij Lindemans. En wat meer is: wie zich vooraf inschrijft, krijgt een mooi aandenken mee naar huis.

alle info & inschrijvingen: www.bruegelsfietsfeest.be
2018-05-18-aankondiging-Bruegel-FietsFeest_toeristische-diensten
2017-09-17-2de-fiets-Lambic-tour-Lindemans (20)Slotfeest bij brouwerij Lindemans
Op het slotfeest bij brouwerij Lindemans in Sint-Pieters-Leeuw tussen 15 en 19u kunnen de deelnemers na hun fietstochtje genieten van een hapje en een drankje en nog even de benen strekken op een streekproductenmarktje. Op het marktje is onder andere het Bruegels FietsFeestbier te koop, een creatie van microbrouwerij 4 Pajot uit Vlezenbeek. En brouwerij Lindemans serveert een Bruegellambiek. Verder zullen een dweilorkest en een optreden van Coco Jr. & The All Stars voor de ambiance zorgen. En wie weet zal Pieter Bruegel zelf van de partij zijn.
alle info & inschrijvingen: www.bruegelsfietsfeest.be

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: